Sarjan koko nimi voisi olla Compact Rosegarden eli
-Tositarinoita elämän pururadoilta.

Compact Rosegarden-sarja on vetoomus ”ei näkyvästi tärkeiden” asioiden puolesta kuten unelmien, toiveajatusten ja hetkellisen ilon puolesta. Sellaiset tekijät ylläpitävät melkoisia muutosvoimia maailmassa, vaikuttavat pinnan alla. Unelmista tai muistojen kertymisestä puhutaan kuitenkin hyvin vähän julkisessa keskustelussa. Miksiköhän?

Tähän viittaan cd-koteloilla, joihin purumateriaali on pakattu. Cd-kotelot edustavat tämän ajan suomalaista informaatioyhteiskuntaa, jossa näkyvästi puhutaan vaan rahasta; nopeus ja varallisuus ovat valttia. Tiedosta sinällään on tullut itseisarvo ja sitä pakataan hopeisille levyille valtavia määriä, mutta tietoa mistä asiasta? Eikö cd:lle voisi tallentaa myös muistikuvia hetkistä, aistikokemuksista, väreistä, elämyksistä. Cd-kotelosarjat muodostavat tarinoita ajankulumisesta ja elämän monimuotoisuudesta, joista kerron värein. Värisävyt olen löytänyt seuraamalla ruusutarhan ruusujen muodonmuutosta.

Työ koostuu Compact Rosegarden-värisarjoista (8kpl) sekä näyttelykävijöille suunnatusta osuudesta, jossa kaikki voivat osallistua maalaamalla puruilla lattialle oman unelmansa.

Työ on ollut esillä lapsille suunnatussa ”Leikkimökki”-näyttelyssä Voipaalan taidekeskuksessa 11.3.-21.4.2003.